Získali jsme certifikát Kvalitní firma 2014

V roce 2015 jsme opět obhájili prestižní certifikát Kvalitní firma.

Již v roce 2012 jsme v náročném zákaznickém testu uspěli a získali prestižní certifikát Kvalitní firma s vynikající odezvou ze strany absolventů programů MBA, LLM a BBA. Během listopadu a prosince každý rok v letech 2012, 2013 a 2014 realizovala společnost APC podrobný telefonický výzkum spokojenosti našich absolventů. V průzkumu mohli absolventi studijních programů MBA, LLM a BBA a dalších ohodnotit kvalitu našich služeb jako ve škole známkou od 1 (nejlepší)-5 /nejhorší).

Výsledky studie nás velice potěšily. V analýze spokojenosti zákazníků jsme byli hodnoceni jako velice kvalitní firma průměrnou známkou 1,1. Tento výsledek je pro nás signálem, že svou práci odvádíme dobře a děkujeme proto našim absolventům za důvěru i cennou zpětnou vazbu.

V roce 2013 a 2014 jsme proces hodnocení absolvovali znovu a opět s výbornými výsledky. Hodnocení za rok 2014 je pro naši školu opět výborné a Vy si je můžeme stáhnout zde.

Zpětná vazba a reference, které jsme takto získali, jednoznačně vypovídají, že naši absolventi jsou s institucí Ústav práva a právní vědy®, o.p.s. velice spokojeni a studia, jakož i servis naší vzdělávací instituce hodnotí na výbornou. Studie se zúčastnily desítky bývalých studentů studií MBA, BBA, LL.M. a dalších vzdělávacích programů, kteří nám poskytli osobní reference a doporučení. Velice si toho ocenění vážíme.

Značka KVALITNÍ FIRMA-OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY vznikla z důvodu snahy o zvyšování kvality firem podnikajících v České republice. Jedná se o funkční systém, který ověřuje kvalitu firem na reálných zákaznících. Do programu firmy APC se registrovalo přes 3000 společností a cca 125 se již úspěšně certifikovala.

Kompletní výsledky analýzy za rok 2014 tak potvrzují vysoký standard našich vzdělávacích služeb a jednotlivých profesních programů MBA, LL.M., BBA, DBA. MPA a MSc., a poskytují garanci výuky na té nejvyšší úrovni.




Autor příspěvku

JUDr. Luděk Lisse, Ph.D. LL.M.

Vystudoval PF UK v Praze. Je ředitelem Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. Působí již 20 let jako lektor obchodního práva a rozhodčího řízení, je uznávaným advokátem, vykonává též právní praxi rozhodce. Je doktrinárně činný a je autorem více 150 oborných článků a několika monografií. Kromě Ústavu práva a právní vědy vykonává lektorskou činnost na European Business School SE. Je členem České advokátní komory, The Internatioabl Bar Assotiation a Stálé konference českého práva.

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.