Rozhovor s MUDr. Jánem Lešťákem, který je naším novým lektorem programu MBA Management ve zdravotnictví

Otiskujeme pro vás rok starý rozhovor s prim. MUDr. Jánem Lešťákem, FEBO, MBA, LL.A., FAOG, předním československým odborníkem na oblast oftalmologie, který byl naším studentem a nyní se stává díky novému programu MBA Management ve zdravotnictví, který od 15. 10. 2013 otevíráme pro všechny zájemce z řad manažerů nemocnic a dalších podobných zařízení, naším lektorem.

Otiskujeme pro vás rok starý rozhovor s prim. MUDr. Jánem Lešťákem, FEBO, MBA, LL.A., FAOG, předním československým odborníkem na oblast oftalmologie, který byl naším studentem a nyní se stává díky novému programu MBA Management ve zdravotnictví, který od 15. 10. 2013 otevíráme pro všechny zájemce z řad manažerů nemocnic a dalších podobných zařízení, naším lektorem. Při této příležitosti republikujeme přesně v den 26. 8. 2013, rozhovor pana doktora ze dne 26. 8. 2012, který poskytl médiím a který nic neztratil na své aktuálnosti.

http://www.ibestof.cz/medicina/mudr.-jan-lestak-csc-febomba-ll.a.faog—oftalmolog-primar-kliniky-jl.html

Příjemné počtení přeje tým Ústavu práva a právní vědy, o.p.s.




Autor příspěvku

Veronika Rolincová

Působí jako marketing manažer v Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. a European Business School SE. Věnuje se nejen marketingu, ale i reklamně a designu.
Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.