Ústav práva vydává v koedici s ČAKem Soudničky od JUDr. Jouzy

Dovolujeme si vás informovat, že na trh byla uvedena knižní novinka Soudničky od uznávaného právníka JUDr. Ladislava Jouzy, předního odborníka a zároveň právníka roku 2016 v oblasti pracovního práva, advokáta, rozhodce pracovněprávních sporů a člena správní rady Ústavu práva a právní vědy, o.p.s.

Knihu vydává ve spolupráci s Českou advokátní komorou, největší samosprávnou právnickou profesní organizací v České republice, Ústav práva a právní vědy, nejstarší a největší právní a manažerská instituce poskytující profesně vzdělávací programy MBA, LL.M. a další

Kniha Soudničky obsahuje tři desítky povídek, které humornou formou prezentují příběhy ze soudních síní.

Kniha má formát kapesního vydání, takže Vám výborně poslouží jako společník na cestách a dokáže zkrátit dlouhé chvilky, ať jste již kdekoliv.

Soudničky vznikly na základě letitých zkušeností úspěšného právníka, lektora a rozhodce. Věříme proto, že se stane nejenom zábavným doplňkem, ale také pro méně znalé v této oblasti dokáží i trochu více přiblížit problematiku soudních sporů v tuzemsku a poutavou formou zlidštit právo.

Kniha je k dostání ve všech lepších knihkupectví v ČR, v prostorách instituce Ústavu práva a právní vědy, nebo na internetových stránkách www.kosmas.cz.

JUDr. Ladislav Jouza, autor publikace

Advokát, rozhodce, člen České advokátní komory, lektor Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. a European Business School SE. Je autorem řady odborných článků zejména z oblasti pracovního práva. Legislativně se podílel na všech zásadních novelách pracovněprávních předpisů, zejména zákoníku práce, včetně předpisů o zaměstnanosti a o ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele, které byly Ministerstvem práce a sociálních věcí zpracovány a zákonodárnými orgány přijaty. V průběhu pracovní činnosti na MPSV byl členem pracovní komise Legislativní rady vlády. Je držitelem stříbrné a bronzové medaile prof. rytíře A. Randy za teoretický a praktický přínos pracovnímu právu. Má širokou odbornou publikační a pedagogickou činnost v oblasti pracovního práva a personální práce.  V roce 2016 obdržel prestižní ocenění Právník roku 2016 v oblasti pracovního práva. V roce 2017 byl jmenován členem správní rady Ústavu práva a právní vědy, o.p.s.




Autor příspěvku

Jiří Truneček

Autor

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.