Studium MBA 2021 u nás - prezenční a online výuka

Ústav práva a právní vědy zahájil 1. ledna 2021 přijímání nových přihlášek k prezenčnímu i online studiu MBA, LL.M. a dalších manažerských programů do nového cyklu studia, který začíná v dubnu 2021, kdy se uskuteční Zápis ke studiu. V případě online studia mohou zájemci začít studovat kdykoliv. Přinášíme Vám několik novinek, které jsme do nového roku připravili pro naše studenty.

Výuková videa ke každému předmětu

V minulém roce jsme začali natáčet pro naše studenty - online i prezenční formy, speciální výuková videa. V této činnosti máme v plánu i nadále pokračovat v tomto roce a dotočit videa tak, abychom pokryli převážnou většinu vyučovaných předmětů. Jako student Ústavu práva a právní vědy budete mít přístup ke všem videím, tedy i videoprezentacím k předmětům mimo Váš zvolený program. Ukázky výukových videí naleznete na našem yt kanálu.

 

 


 

Nová studenská sekce brzy v provozu

V minulém roce jsme začali pracovat na nové studentské sekci, která bude odpovídat nejnovějším požadavkům a bude plně optimalizována pro všechna dostupná zařízení. Budete tak moci studovat z pohodlí domova nebo odkudkoliv, kde se právě nacházíte. Studentská sekce bude sloužit jako Vaše platforma pro studium u nás, naleznete zde výuková videa, pdf brožury, sylaby a výukové prezentace. Současně Vám bude studentská sekce sloužit pro odevzdávaní seminárních prací a pro komunikaci s lektory.

 

 

 Studentskou sekci spouštíme v lednu 2021

 

Naše vlastní publikace pro Vás

Ústav práva a právní vědy jako jedna z mála profesních škol dlouhodobě vydává pod svojí značkou vlastní skripta a publikace. Ty jsou orientovány na oblasti managementu, marketingu a práva, většinu autorů tvoří lektoři Ústavu práva a právní vědy. Tyto publikace obdržíte ke svému studiu ve formě PDF zdarma.

 

 

Každý měsíc unikátní e-book

Jako student Ústavu práva a právní vědy od nás dále obdržíte každý měsíc do e-mailové schránky speciální e-book, který se bude věnovat současným tématům z oblasti managementu, marketingu a práva. Po ukončení studia na Ústavu práva a právní vědy budete tyto publikace dostávat i nadále.

 

 

 

Online odborné webináře

Pro rok 2021 plánujeme několik webinářů, které budou probíhat jednou za měsíc. Vy jako student/ka Ústavu práva a právní vědy k nim budete mít přístup zcela zdarma, pozvánka k danému webináři Vám vždy přijde s předstihem do e-mailové schránky. Seznam plánovaných webinářů naleznete brzy ZDE.

 

 

 

Živou výuku plánujeme zahájit v dubnu

V současné době usilovně pracujeme na rozvrhu pro živá Tematická setkání s lektory, která plánujeme zahájit v květnu 2021. Tematická setkání se budou až na výjimky konat v malých skupinkách (4-8 studentů), abychom minimalizovali dopad vládních opatření a mohli i v případě jejich trvání výuku uskutečnit. Pokud by se tematická setkání s lektory z důvodu vládních opatření konat nemohla (což v měsíci květnu 2021 nepředpokládáme), tak by se přednášky transformovaly do online webinářů. Ty by se konaly vždy o víkendech, stejně jako živá Tematická setkání.
 

Ukázka Tematického setkání (12. 7. 2020)

 

Promoce v Rudolfinu

Jako náš absolvent budete mít výhradní slevu na další studium u nás (DBA, LL.D.), také si můžete každý rok vybrat až 5 odborných seminářů nebo webinářů, které můžete navštívit zcela ZDARMA. Bude pro Vás také platit sleva na právní poradenství nebo si bude moci domluvit odbornou konzultaci s vybraným lektorem

 

Promoce absolventů Ústavu práva a právní vědy se konají každý rok v pražském Rudolfínu, pro tento rok je plánujeme na léto 2021.

 

  

Zvýhodněná cena

Přijímaní nových přihlášek jsme zahájili 1. prosince 2020, cena se odvijí od data podaní přihlášky. To znamená, kdo podá přihlášku dříve, má výhodnější cenu. V současné chvíli je cena za prezenční studium 86.900 Kč, ta se pak nadále bude zvyšovat až do 15. dubna 2021. V případě online studia cena činí 81.900 Kč (5.000 Kč zvýhodnění oproti prezečnímu studiu).

 

Žádná jiná cenová zvýhodnění studia Ústav práva a právní vědy neposkytuje. Chceme působit co nejvíce seriózním dojmem, aby měli naši absolventi profesních programů MBA, LL.M. a dalších, jistotu, že cena studia u nás bude pevně držet svoji pozici a morální status. Cenové akce typu „last minute sleva na studium 40.000,- Kč“ nebo jiné cenově diskrepantní zvýhodnění, která se mění každých 10 dní a se kterými se lze setkat, v naší nabídce, která se plně hlásí k principům ISO etickému systému, nenajdete.

 

Pokud nejste zcela rozhodnuti pro studium u nás nebo na jiné instituci, doporučujeme Vám navštívit náš Den otevřených dveří, který se koná každých 14 dní. Těšit se na Vás bude manažerka studia Martina Černá nebo ředitel Ústavu práva a právní vědy JUDr. Luděk Lisse, Ph.D. LL.M., obdržíte další informace a materiály o studiu na naší instituci.

 

Navíc pro každého návštěvníka máme připravený malý dárek. :-)

 

Tešíme se na Vás!

 


Nová manažerka studia Martina Černá

 

 

 

Ředitel JUDr. Luděk Lisse, Ph.D. LL.M.

 




Autor příspěvku

Mikuláš Kužel

Má na starosti marketingovou komunikaci Ústavu práva a právní vědy. 

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.