Pojďte studovat MBA Management obchodu

Vážení a milí přátelé,

letos opět otevíráme velice úspěšný program MBA ve specializaci Management obchodu. Program poskytuje studentům základní informace o charakteristikách současného obchodu a jeho významu v ekonomice, nabízí získání užitečných vědomostí ke zdokonalení vztahů se zákazníky, naučí je zásadám psychologického myšlení s cílením na zákazníka a hlavně pracuje s vlastním osobním rozvojem jedince. Program je cílen na praktickou aplikaci a využitelnost získaných znalostí na spotřebitelských trzích a na význam obchodu v ekonomice státu a firmy, důraz je kladen mimo jiné i na vyjednávací techniky.

Tento program je určen všem, kteří se profesně zabývají obchodem a kontaktem s koncovými zákazníky, a také manažerům, kteří vedou týmy obchodních zástupců v rámci přímého i nepřímého prodeje.

 

Výhody studia

  • Cena již od 84 000,- Kč bez DPH
  • Zkušení lektoři z prestižních univerzit
  • Získáte diplom MBA a mezinárodní certifikát IES
  • Délka studia pouze 12-14 měsíců, možnost studia distančně
  • Další výhody studia zde

 

S nástupem ke studiu neváhejte. Lidé, co říkají, že je na vše dostatek času a že půjdou studovat „až…“, jej nakonec nemají vůbec nikdy a na nic.

Těším se na to, až se osobně poznáme na některém z mých tematických setkání.

Váš Patrik Spannbauer
Garant programu MBA Management obchodu




Autor příspěvku

Mgr. Patrik Spannbauer

V oblasti obchodu  se profesionálně pohybuje od roku 2007, původně jako manažer a mentor v pojišťovně AVIVA v a posléze lektor a mentor pro MLM  struktury a makléřské společnosti, obchodní společnosti a pojišťovny.

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.