Den otevřených dveří 12. 4. 2017

Milí přátelé, dámy a pánové,

srdečně Vás zveme na další setkání s námi, které se uskuteční v rámci Dne otevřených dveří již tuto středu 12. 4. 2017, od 15 do 18 hodin.

Den otevřených dveří je vždy individuální, takže se každému z vás budeme věnovat intenzivně a dozvíte se tedy lépe veškeré potřebné informace.

Kdy a kde se bude konat Den otevřených dveří?

  •      Kdy: středa 12. 4. 2017 od 15:00 do 18:00 hod.
  •      Kde: ulice Jablonského 640/2, 170 00 Praha 7 – Holešovice

Jak bude Den otevřených dveří probíhat?

Na Dni otevřených dveří Vás budou očekávat lidé z vedení školy, jakož i lektoři, kteří Vám zodpoví veškeré Vaše dotazy týkající se studia MBA, BBA, LL.M., MPA, MSc. a DBA programů.

Dozvíte se jak si správně zvolit studijní program, kdy se konají tematická setkání, jaké jsou podmínky přijetí ke studiu atd. Kromě malého občerstvení a dobré kávy pro Vás budou připraveny i tištěné materiály obsahující informace o studiu.

Jak si sjednat osobní schůzku?

Pokud se daného dne nemůžete setkání zúčastnit, můžete si sjednat osobní schůzku na naší bezplatné Zelené lince 800 208 008 nebo na e-mailu cps@ustavprava.cz a nebo přes online přihlášku vyplnit formulář.

Budeme se těšit na Vaši účast a na to, jak si popovídáme o možnostech Vašeho studia MBA, LL.M. či dalších zajímavých programů, které si přejete  studovat.

JUDr. Luděk Lisse, Ph.D. LL.M. MPA a Ing. Tereza Marková, DiS.

ÚSTAV PRÁVA A PRÁVNÍ VĚDY POSKYTUJE NEJVĚTŠÍ NABÍDKU MANAŽERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ. Více informací

Přihlaste se a získejte studium prestižních manažerských programů MBA, LL.M., MPA a MSc. za cenu 92.000 Kč. Platí pouze při úhradě studia do 30. 4. 2017. Jako bonus získáte 5 seminářů zdarma!




Autor příspěvku

Jiří Truneček

Autor

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.