Studium MBA a LL.M. v roce 2022 na Ústavu práva a právní vědy

Ústav práva a právní vědy zahájil 1. ledna 2022 přijímání nových přihlášek k prezenčnímu i online studiu MBA, LL.M. a dalších manažerských programů do nového cyklu studia, který začíná v dubnu 2022, kdy se uskuteční Zápis ke studiu. V případě online studia mohou zájemci o studium začít studovat kdykoliv. Přinášíme Vám několik novinek, které jsme do nového roku připravili pro naše studenty.

01 Webináře na odborná témata

Webináře přednášejí naši lektoři a jsou časově přizpůsobeni pracovně vytíženým účastníkům tak, že se konají každý týden vždy od 18:00 hod. a trvají cca 2 hodiny (zpravidla do 20:00 hod.). Obsahem webinářů jsou témata, které logicky navazují na manažerské a právní předměty vyučované v rámci MBA studia. Dalším bonusem těchto interaktivních webinářů je, že je můžete navštěvovat zdarma i po skončení studia. To je bonus, který jistě uvítá každý, kdo chce neustále držet kontakt s nejnovějšími trendy v oblasti businessu, marketingu a práva.

Na webinářích se můžete setkat například s Ing. Miroslavem Fochtem, který jako CEO řídil 20 let mezinárodní společnost s více než 40.000 zaměstnanci se sídlem v New Yorku, s JUDr. Ladislavem Jouzou, který patří mezi nestory českého pracovního práva a nejpopulárnější lektory v této oblasti, s Ing. Liborem Friedelem a dalšími lektory z týmu Ústavu práva a právní vědy.

 

Za rok 2021 jsme uspořádali desítky webinářů, pro tento rok jich chystáme ještě více. Máme pro Vás přichystaných několik novinek!

 

 

02 Interaktivní prezenční výuka

Pro zájemce, kteří si vyberou prezenční formu studia se mohou těšit na vylepšený koncept interaktivního MBA, LL.M. a dalších programů. Tento koncept zajišťuje studentům nejvyšší studijní komfort v dosavadním systému profesního vzdělávání u nás i v zahraničí a je inspirován britskými a americkými modely výuky v době pandemie.

V ceně školného je účast na živé (prezenční) výuce s časovou dotací na jeden předmět 3-4x 60 min. a (současně) možnost sledování živé výuky v reálním čase z pohodlí Vašeho domova, tj. výuka se koná ve škole a současně je přenášena prostřednictvím vybrané internetové platformy do online prostoru.

Studentům tak poskytuje jedinečnou volbu, zda navštíví výuku osobně v sídle školy nebo z domova, kanceláře či jiného osobního prostoru.

 

 

 

03 Výuková videa

V roce 2020 jsme začali natáčet pro naše studenty - online i prezenční formy speciální výuková videa. V této činnosti pokračujeme i nadále a snažíme se dotočit videa tak, abychom pokryli všechny vyučované předměty. Jako student Ústavu práva a právní vědy budete mít přístup ke všem videím.

Výuková videa v délce trvání 90-180 minut představují zcela mimořádnou příležitost, jak studentům přiblížit know-how našich lektorů další digitální formou. Společně s interaktivními přenosy z tematických setkání a záznamy webinářů tvoří výuková videa nosnou video-prezentační část výuky, která je v tuzemském profesním vzdělávání naprosto unikátní.

Na podzim 2022 chystáme další novinku ve formě mikro videí, která budeme natáčet s našimi lektory na aktuální témata, která hýbou světem.

 

 

 

04 Naše vlastní publikace stále rozšiřujeme

Ústav práva a právní vědy jako jedna z mála profesních škol dlouhodobě vydává pod svojí značkou vlastní skripta a publikace. Ty jsou orientovány na oblasti managementu, marketingu a práva, většinu autorů tvoří lektoři Ústavu práva a právní vědy. Tyto publikace obdržíte ke svému studiu ve formě PDF zdarma.

 

 

 

 

05 Videozáznamy z přednášek

Dalším benefitem je možnost studentů sledovat ve Studentské sekci záznamy z jednotlivých tematických setkání lektorů se studenty, které jsou natáčeny během prezenční výuky. Znamená to přímý kontakt studentů s pracovními postupy, které jsou vyučovány v rámci živé výuky, což znamená, že o nic nepřijdete a můžete tematická setkání sledovat pohodlně ze záznamu ze svého domova nebo z kanceláře.

 

 

 

 

06 Nová Studentská v provozu

V roce 2022 jsme dokončili práce na nové Studentské sekci, která odpovídá nejnovějším požadavkům a je plně optimalizována pro všechna dostupná zařízení. Můžete tak moci studovat z pohodlí domova nebo odkudkoliv, kde se právě nacházíte. Studentská sekce bude sloužit jako Vaše platforma pro studium u nás, naleznete zde výuková videa, pdf brožury, sylaby a výukové prezentace. Současně Vám bude Studentská sekce sloužit pro odevzdávaní seminárních prací a pro komunikaci s lektory.

Studentskou sekci stále plníme novým obsahem, přibývají nová videa, záznamy z webinářů, odborné PDF publikace a další podklady pro Vaše studium.

 

 

 

07 Online knihovny BOOKPORT a CODEXIS

Naším cílem je studium co nejvíce zpřístupnit studentům z celé České republiky i ze Slovenska a zajistit jim maximální studijní komfort.  Právě z tohoto důvodu je pro naše studenty k dispozici online knihovna BOOKPORT nabízející knižní tituly v českém jazyce, cizojazyčná vydání, ale i vědecké články a studie.

Online knihovnu CODEXIS obsahující odbornou právnickou literaturu, články, legislativní předpisy a judikaturu soudů ocení zejména studenti programů LL.M., neboť tyto programy obsahují zejména právní předměty, jakož i studenti, kteří si vedle manažerských programů zvolili jako povinně volitelný předmět některý modul z oblasti práva.

 

 

 

08 prezenční výuku již v dubnu

V současné době pracujeme na rozvrhu pro Tematická setkání s lektory, která zahajujeme vždy na jaře a na podzim. Jako student prezenční formy můžete navštěvovat všechny přednášky bez omezení, tedy i ty, které se netýkají Vašich povinně zvolených předmětů.

 

 

 

09 Benefity pro naše absolventy

Jako náš absolvent budete mít výhradní slevu na další studium u nás (DBA, LL.D.), dále budete mít přístup k veškerým webinářům zcela zdarma, bude pro Vás také platit sleva na právní poradenství nebo si bude moci domluvit odbornou konzultaci s vybraným lektorem

 

Promoce absolventů Ústavu práva a právní vědy se konají každý rok v pražském Rudolfínu, pro tento rok je plánujeme na září 2022.

 

 

10 Zvýhodněná cena

Přijímání nových přihlášek jsme zahájili 1. ledna 2022, cena se odvíjí od data podaní přihlášky. To znamená, kdo podá přihlášku dříve, má výhodnější cenu. V současné chvíli je cena za prezenční studium 93.900 Kč, ta se pak nadále bude zvyšovat až do 15. dubna 2022. V případě online studia cena činí 87.900 Kč (6.000 Kč zvýhodnění oproti prezenčnímu studiu).

 

Jiná cenová zvýhodnění studia Ústav práva a právní vědy neposkytuje. I ve vazbě na cenotvorbu se hlásíme k principům ISO etického systému a studenti a absolventi našich profesních programů MBA, LL.M. a dalších tak mají jistotu, že cena studia u nás bude pevně držet svoji pozici a morální status. Cenové akce typu „sleva na studium 50 000,- Kč“ nebo jiná cenově diskrepantní a spotřebitelsky klamavá zvýhodnění, se kterými se lze na trhu bohužel setkat, v naší nabídce nenajdete.

 

Pokud nejste zcela rozhodnuti pro studium u nás nebo na jiné instituci, doporučujeme Vám navštívit náš Den otevřených dveří, který se koná každých 14 dní.

 

Těšíme se na Vás :-)

 

(vlevo) Radmila Řezáčová, manažerka pro strategii a rozvoj, (vpravo) Martina Černá, manažerka studia

 

 




Autor příspěvku

Martin Vršecký

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.