Výuka MBA a LL.M. právě začíná!

Vstup do světa businessu a korporátního práva může být pro mnoho lidí velmi náročný. Naštěstí existuje způsob, jak se na tento druh kariéry připravit a získat potřebné znalosti a zkušenosti, prostřednictvím profesního studia MBA nebo LL.M.

MBA a LL.M. jsou studijní programy určené pro ty, kteří se chtějí posunout v oblasti businessu nebo práva. Tyto programy se zaměřují na rozvoj praktických dovedností a teoretických znalostí, které jsou nezbytné pro úspěch v těchto oblastech.

 

 

Naše škola má již 20 letou tradici ve vzdělávání a více než 2.000 úspěšných absolventů, kteří se stali významnými osobnostmi v oblasti businessu a práva. Pokud se chcete stát součástí této úspěšné tradice a posunout svou kariéru dál, studium MBA nebo LL.M. je pro Vás to pravé.

Tak neváhejte a vydejte se na cestu za svými sny a cíli.

 

 

 

Výuka na Ústavu práva a právní vědy zahájena 

V květnu jsem zahájili prezenční výuku pro všechny naše studijní programy. Jako student Ústavu práva a právní vědy můžete vybírat z desítek předmětů, které navštívíte, máte totiž možnost zúčastní se všech přednášek, které se konají od pátku do neděle, a to celý květen a červen. 

 

Poslední možnost pro přihlášení do tohoto jarního semestru je 15. května 2023. Pokud máte zájem spíše o online formu studia, můžete začít studovat kdykoliv! 

 

Pokud máte jakýkoliv dotaz, doporučujeme navštívit náš Den otevřených dveří, který se koná každou středu, můžeme se potkat osobně nebo online z pohodlí domova / kanceláře. Múžete si rezervovat přesný čas schůžky, tešíme se na Vás! 

 

Výběr programů

Přihláška ke studiu

 




Autor příspěvku

Martin Vršecký

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.