Tematická setkaní v plném proudu!

Co se u nás děje ...

V uplynulém víkendu proběhla tematická setkání, kterými studenty provedli JUDr. Karel Havlíček, Ing. Milan Bednařík, JUDr. Luděk Lisse a další lektoři. Tentokrát byla setkání zaměřena na oblasti veřejné správy, arbitráží, zdravotnictví, koučinku pro manažery či osobní prezentaci. Pouze připomínáme, že na pátek 17. 11. 2023, navzdory státnímu svátku, je naplánováno setkání k modulu Strategie řešení konfliktních situací s Mgr. Pavlínou Horáčkovou.

 

Na čtvrtek 16. 11. 2023 od 18 hodin plánujeme webinář s Ing. Liborem Friedelem na téma „Lesní kancelář pro mysl stratéga, lídra a manažera“. „Na webináři se zamyslíme nad využitím tohoto konceptu nefyzických cvičení, zapojení smyslů a sdílení v přírodě pro manažery, manažerské či jiné týmy, ať už při přípravě strategií či zvládání změn apod. Nejen "teambuilding". Nejen "office" či "home office", ale třeba také "forest meeting room", "office for forest mind" apod. I do těchto "končin" našich představ a kreativity se můžeme pustit. Proč? Kvůli mnoha synergickým efektům!“ říká o webináři chystaném Libor Friedel.

 

 

Přihláška na webinář: https://www.ustavprava.cz/seminare/249-webinar-lesni-kancelar-pro-mysl-stratega-lidra-a-manazera-zmen/

 




Autor příspěvku

Ústav práva a právní vědy

ÚPPV 

Detail autora

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.